Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení datadisku Cities Skylines: After Dark

Město se po setmění změní.

Paradox Interactive a Colossal Order v noci na dnešek přišli s ohlášením prvního většího přídavku After Dark pro extrémně úspěšnou městskou PC strategii Cities: Skylines z jara (recenze), nyní už multiplatformní díky X1 konverzi.

Hlavní novinku, střídání dne s nocí, dostanou zdarma všichni hráči, i ti bez koupeného přídavku. Nástup tmy ovlivní povinnosti obyvatel města a bude vyžadovat i změnu vašeho přístupu k jeho správě. Provoz na silnicích se viditelně zpomalí a některé zóny nebudou fungovat naplno. Zjistíte i další nové věci, co se začnou dít, až slunce zapadne.

Musíte se rozmyslet, jestli chcete město, které v noci žije bujarou zábavou, nebo zda naopak radovánky nočního života nebudete podporovat a poskytnete občanům klidný, ničím nerušený spánek.

Watch on YouTube

Na výběr bude ze dvou specializací města: buď se komerční oblasti zaměří na volnočasové aktivity, které jsou obzvlášť populární v noci, ale přes den budou fungovat jinak než běžné komerční oblasti. Další možností se stanou pláže, kde mohou být bary a restaurace, malý přísav, rybářské výlety a další obchůdky na pobřeží.

V datadisku budou dále zločinci z policejní stanice posíláni do vězení. Taxíci pomohou turistům s dopravou, kterou mohou alternativně nahradit i nově vyhrazené pruhy pro cyklisty, stejně jako ji ovlivní vyhrazené pruhy pro veřejnou dopravu.

Na novém mezinárodním letišti pocítíte mnohem větší provoz než na tom v původní hře, nákladní přístavy zase dovedou přijmout nákladní vlaky přímo do termínálu. Datum vydání datadisku zatím není známo.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Cities: Skylines

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments