Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ke stažení už je dnes demo FIFA 16

Aktualizace.

UPDATE - Slíbené demo FIFA 16 už je ke stažení, minimálně na PS4, kde jde o download 4,2 GB. Na PC a Xbox One by mělo následovat v nejbližších hodinách, tedy ještě v úterý, zatímco na staré konzole PS3 a X360 dorazí někdy během středy - více na blogu EA Sports s trochu matoucími fotkami skutečných fotbalistů a ne těch klubů ze hry.

Původní zpráva z 26. srpna - EA před malým okamžikem oznámili, že demo FIFA 16 vyjde ve dnech 8. až 10. září ve verzích pro Xbox One, PlayStation 4, PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

"Pro mnohé z hráčů to bude vůbec první příležitost vyzkoušet si nové způsoby hraní, herní vlastnosti, vylepšení a také novou audiovizuální stránku FIFA 16. Prodej hry v kompletní české textové lokalizaci bude v Česku a na Slovensku oficiálně zahájen 24. září," uvádí tisková zpráva obdržená od polské pobočky EA (rezervovat hru na Alza.cz).

Zde je přehled toho, co můžete v demu FIFA 16 očekávat:

  • Výkop: Vyrazte na hřiště a začněte hned hrát. Při prvním spuštění dema FIFA 16 pro PC, Xbox One nebo PS4 na vás bude čekat španělské El Clásico mezi domácím Realem Madrid C. F. a FC Barcelonou v roli hostí.
  • Draft ve FIFA Ultimate Teamu: Vyzkoušejte si zcela nový způsob hraní - Draft FUT. Pečlivě zvažte, koho si vyberete na soupisku a pak svůj tým otestujte v off-line zápasech.
  • Trenér FIFA: Ve FIFA 16 se může o úspěchy na vyšší úrovni pokoušet každý. Trenér FIFA je nový kontextuální tréninkový systém, který hráči nabídne herní tipy v režimech Výkop a Draft FUT.
  • Nové dovednostní hry: Zatímco se vám bude nahrávat aktuální zápas, můžete si vyzkoušet některou ze šesti nových dovednostních her.
  • Zápasy z Bundesligy ve stylu TV přenosů: Podívejte se na podobu autentického grafického zpracování TV přenosů z Bundesligy na PC, Xboxu One a PS4, konkrétně v duelu Borussie Dortmund s domácí Borussií Mönchengladbach na stadionu BORUSSIA-PARK.
  • Demo zahrnuje 10 předních klubů světa a dva ženské reprezentace. Kluby: FC Barcelona, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Chelsea FC, Inter Milan, Manchester City, Paris Saint-Germain, Real Madrid, River Plate, Seattle Sounders, ženské národní týmy Německa a USA.
  • Možnosti stadionů: V demu FIFA 16 si budete moct poprvé zahrát na stadionech BORUSSIA-PARK a CenturyLink Field. Dostupný bude i svatostánek Realu Madrid Santiago Bernabeu.

Read this next