If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hitman se sedmi misemi za 60 dolarů

Je to málo nebo hodně? + KOMENTÁŘ.

Amazon předčasně vyzradil tu nejcennější informaci týkající se nového pokračování Hitmana a to kolik vlastně přinese obsahu.

Krabicovka s první sezonou na Xbox One, se kterou se počítá až na později, až když bude hra "kompletnější" (odhad obchodu: konec 2016), má nabídnout celkem sedm úplně nových misí (žádné předělávky) v plné ceně 60 dolarů.

Jestli to je málo nebo hodně, záleží na interpretaci. Minulé díly Contracts či Blood Money nabídly vždy dvanáct misí, ale byly prokazatelně menší či ne tak propracované než ta jedna dosud předvedená z rebootu (uniklá videa). Nikde teď není záruka, že i další mise budou podobného rozsahu a tak vypiplané.

Na druhou stranu, pokud bude kompletní první sezona Hitmana (chápaná jako jedna řada např. The Walking Dead?) mít za úvodní rok "jen" sedm misí, znamená to, že ta první verze hry letos v prosinci toho nabídne zřejmě dost málo (ostatně, moc času už ani nezbývá), ačkoli hráči budou muset zaplatit hodně (jakási forma předplatného na veškerý budoucí obsah do hry).

Prodávat se totiž má hned od začátku odvážně za plnou cenu s nárokem na veškerá budoucí, během roku 2016 vypouštěná rozšíření. Takový hybrid mezi konceptem epizodického vydávání, Early Access či DLC - ačkoli je tu jasný slib, že kvalitativně bude Hitman na lepší úrovni než většina titulů Early Access, ale zase bude za podstatně vyšší cenu. Nové výzvy tohle přinese i časem, protože hra s více obsahem než při startu nebude moci být tak rychle zlevňována (jinak by byli ti nejvěrnější trestáni, cena by spíš měla stoupat, ale to zase není kam).

Zapomínat by se nemělo ani na to, že IO Interactive ještě mají závazek s nějakými exkluzivními misemi v PS4 verzi, čili počet misí na této platformě může být nakonec větší než těch sedm na X1 či PC. No, budou to mít ještě složité, ale pravděpodobně nemají jinou možnost než takhle hru rozkouskovat, pokud nejsou finance na její dokončení najednou a "oldschoolové" vydání v obsahově celé verzi až za pár let.

V komunitě se jinak už šeptá o termínech konání betatestu - od 31. října do 2. listopadu, a pak od 4. prosince do 6. prosince, vždy nejprve na PS4, a s týdenním zpožděním na PC.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Hitman

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments