Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Velké změny v týdenních aktivitách, které přijdou do Destiny

Příchod The Taken King toho hodně změní.

Až přijde 15. září do Destiny přídavek s názvem The Taken King, hodně se toho změní v endgame aktivitách, které hráče držely do dnešních dní u rok staré hry.

Mezi nejzásadnější změny patří zrušení Weekly Striků, které vám dávaly na každou postavu jednou týdně Strange coiny, ze které bylo možné kupovat exotické zbraně a vybavení u Xúra přicházejícího každý víkend do Destiny. Weekly Striky budou nahrazeny Vanguard Heroic Playlist, což je točení těžších striků, které vám budou dávat legendární marky na nakupování vybavení u prodejců a další výhody. Účast ve striku je podmíněna tím, že budete mít postavu na levelu 40.

Změny přijdou také do Nightfallu, nejtěžší aktivity v Destiny kromě raidů a Prison of Elders v posledním přídavku. Když v novém Nightfallu zemřete, už vás nebude vracet zpátky na orbit, takže se nebude muset hrát tak obezřetně a neriskovat. Také vám nebude přidávat týdenní bonus k XP a když zemřete, musíte počkat 30 sekund, než vás může někdo oživit. Také bude přístup do Nightfallu až od levelu 40.

Klasické Daily Heroic a Daily PVP, tedy každý den se obměňující mise a PVP zápasy, zůstávají, ale už je nebudete muset dělat třikrát s každou postavou. Stačí si vybrat jeden charakter, projít je jednou a dostanete třikrát tolik odměn.

Bungie také představilo jeden z nových Striků, kde nově budou mít bossové několik fází a obměňovat se v nich bude také rozložení nepřátel a další věci:

Watch on YouTube

Read this next