If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Drobky o datadisku pro Zaklínač 3

Co se kde utrousilo?

Navzdory rychle se blížícímu říjnovému vydání ještě nebyla Srdce z Kamene (Hearts of Stone) oficiálně a plnohodnotně představena od CD Projektu Red.

O tomto prvním velkém datadisku pro Zaklínače 3 (Alza.cz) se přesto dozvídáme řadu informací prostřednictvím Twitteru.

"Srdce z kamene se nebudou odehrávat jen v Oxenfurtu. Mapa se trochu rozšíří a přibudou do ní nové lokace," prozradil lokalizační manažer Comgadu Filip Ženíšek z Varšavy. Potvrdil, že do hry přinese nejen nový příběh a nové postavy a nové příšery a nové zbraně, ale i nové karty do gwintu.

Komunitní koordinátor Marcin Momot k tomu přihodil pár dalších drobků: např. že úkoly v datadisku budou určeny pro postavy na vyšším levelu než 30. Prý je budete moci hrát, i když nemáte základní hru dokončenou, paralelně s původním příběhem, nebo po jeho uzavření, záleží jen na vás.

Úkoly ze Srdcí z kamene jinak budou fungovat i v režimu New Game+ na stejném principu co dříve. Bylo také potvrzeno, že brzy uvidíme teaser trailer (možná už dnes?), a že krátce před vydáním datadisku dostane základní hra rozsáhlý patch.

Pokud vás Zaklínač 3 zajímá, určitě doporučujeme náš unikátní víkendový článek - 2. ČÁST REPORTÁŽE ze zákulisí vydání Zaklínač 3 o první recenzi, nahotě, premiéře v obchoďáku, expanzi studia i prezidentské snídani.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments