Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 30. září

Nový Batman, remake Burnout?, datum Rollercoaster Tycoon World, Humble Indie Bundle 15...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Včerejší balení Xbox One s 1 TB konzolí, Rise of the Tomb Raider a předešlým dílem bude v ČR nečekaně levné / výhodné, dozvěděli jsme se ze zdrojů blízkých Microsoftu. Více v chystaném článku snad ještě dnes.

- Vznikne nový herní Batman, nepřímo naznačili Warner Bros: "S touto značkou ještě zdaleka nejsme hotovi, díky dynamičnosti postavy Batmana je možností nekonečně." Rodit se má i hra na motivy jiného hrdiny z DC komiksů.

- Nový koncepční artwork z Nier 2:

- Dnes večer by měla být oznámena říjnová nadílka plných her na PS Plus, odpoledne také od Sony vyprší embargo na recenze Uncharted: Nathan Drake Collection.

- Remake celé série Burnout pro PS4/X1 se konat nebude, Criterion se dle svých slov "posunul na novější, ještě zajímavější projekty".

- Nejen UbiSoft, svůj zábavní park budou mít už i Electronic Arts, kteří se dohodli s kalifornským Great America na vybudování nové atrakce na motivy série Mass Effect. Od roku 2016 ohromí návštěvníky na pohyblivých sedačkách a živým uvaděčem mezi 3D a 4D efekty.

- A když jsme u toho, dlouho předělávaný Rollercoaster Tycoon World vydají Atari přesně 10. prosince a za objednávku dostanete vstup do bety.

- Rozjela se Humble Indie Bundle 15 s kupou nezávislých her:

- Pro našince neuvěřitelnou velikost amerického trhu s hrami dokumentuje nábor 28 tisíc brigádníků do GameStopu na výpomoc během rušné vánoční sezony. O kolikrát to je více lidí, než kolik uživí český trh s hrami, tisícinásobek..?

- Patch 1.09 přinese do PS4 verze Zaklínače 3 spoustu oprav a vylepšení výkonu, avizoval CD Projekt, aniž by řekl termín.

- Infografika Battleborn ještě staticky:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments