If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Česká hra Dex míří na konzole

+ Enhanced Edition na PC a DLC.

Domácí vývojáři ze studia Dreadlocks oznámili spolupráci s vydavatelem Badland a společné vydání jejich kyberpunkového RPG Dex na konzolích PlayStation 4, Xbox One, Wii U a Vita v roce 2016. Vedení studia Dreadlocks to okomentovalo takto: "Spolupráce se zkušeným vydavatelem výrazně přispěje ke kvalitě finálního produktu, což je skvělá zpráva pro nás i pro hráče."

Dne 5. října 2015 bude na Steamu dostupný free update, pracovně pojmenovaný Dex - Enhanced Version, který přinese: manuální ukládání kdykoliv během hraní, nové uživatelské rozhraní a lepší podporu pro gamepad, vylepšení AI protivníků, možnost střílet během chůze a chůze v přikrčení, podporu pro Steam achievmenty, odznaky a sběratelské karty, vylepšenou českou lokalizaci, lokalizaci do německého, francouzského a maďarského jazyka, přepracované ozvučení celé hry a další opravy a vylepšení.

DLC Extra Outfits přinese do hry v ten samý den tři nové obleky, které značně mění možnosti, jak hrou projít. Záleží jen na tom, jakým stylem hru hrajete. První je pancéřovaný krunýř Euroforce, jehož rukávy jsou uzpůsobeny k odrážení nepřátelských kulek. Druhým oblekem je Samio, který svému nositeli umožňuje dokonalé soustředění v kyberprostoru a značně ulehčuje hackování. Posledním oblekem je InvisiSuit, který rozšiřuje možnosti stealth průchodu hrou. Tento mocný kyber-oblek vám umožní dokonale splynout s okolím, pokud se nepohybujete. Všechny tři obleky jsou uloženy na tajném místě a cesta k nim vede skrze nové dobrodružství.

Více o Dex v dojmech či kompletním zpravodajství.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dex

PS4, Xbox One, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments