If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sezóna NBA 2K16 odstartovala

Nejambicióznější basket.

Společnost 2K oznámila, že hra NBA 2K16, nejnovější díl dle ní nejprodávanější a nejlépe hodnocené videoherní série simulátorů NBA, je od včerejška v prodeji po celém světě (jak v kamenných obchodech, tak i na různých online platformách) pro PC, PS4, PS3, X360 a X1. Recenzi již připravuje Aleš Harazim, publikujeme ji někdy na přelomu týdne.

"NBA 2K16 je nejrealističtější a nejambicióznější basketbalovou simulací, na které jsme kdy pracovali," prohlásil Greg Thomas, ředitel studia Visual Concepts. "Jelikož se jedná o titul, jenž na trh přichází každý rok, je pro nás posouvání hranic možností tím nejdůležitějším úkolem. Zapracovali jsme do hry 2K16 víc obsahu než kdy dříve a přichystali hráčům prožitky, které věrně kopírují dění nejen na hřišti, ale i mimo něj."

Ve spolupráci se Spikem Leem byli za tváře hry NBA 2K16 vybráni hned tři špičkoví hráči NBA. Stephen Curry, James Harden a Anthony Davis se zúčastnili oslav zahájení prodeje letošního ročníku a představili také nové herní funkce, mezi něž se řadí například následující, přiblížené v tiskové zprávě výrobce.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

NBA 2K16

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments