Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 5. října

Battlefront bez offlinu, Season Pass pro Laru, 10 milionů u dvou her, nové rozhraní StarCraft 2...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Tento týden startující veřejný betatest Star Wars Battlefront nakonec nebude podporovat offline hraní Survival misí, jak EA dříve slíbili, musíte být pořád připojeni k internetu. Není jasné, proč to změnili, ale v plné verzi offline prý zůstane.

- Season Pass dostane dle úniku z Amazonu i Rise of the Tomb Raider: má poskytnout obsah prodlužující singleplayerový zážitek a dovolit soupeření s přáteli.

- TitanFall slaví 10 milionů, ale šéf studia Respawn mezi tím popíjením všech v kanceláři "zapomněl" uvést, jestli do toho počítá i kusy rozdané přes službu EA Access, jednotlivá DLC atd., pravděpodobně ano.

- Deseti miliony reálně prodaných kusů se pochlubila i odstřelovačská série Sniper Elite, poděkoval šéf studia Rebellion Jason Kingsley všem příznivcům:

Watch on YouTube

- Převod F2P MMO Wildstar na konzole by dával velký smysl, naznačili budoucí plány Carbine Studios.

- Battlefield 4 dostane někdy během podzimu novou mapu v prostředí džungle, Operation Outbreak, vytvořenou ve spolupráci s komunitou, tudíž bude zdarma.

Watch on YouTube

- Už čtvrtina uživatelů Steamu používá operační systém Windows 10, více lidí než Windows 8.1.

- Blizzard předvedl přepracované uživatelské rozhraní StarCraft 2 v patchi 3.0:

Watch on YouTube

- Komunita hráčů staré (2007) RTS World of Conflict přemluvila peticí UbiSoft, aby ještě nějaký čas nechal běžet multiplayerové servery a neshodil je kvůli vysokým nákladům na provoz a minimu hráčů již zítra, jak chtěl. Pak by šla hrát jen kampaň a hra po LAN.

- Viděli jste, jak měl původně vypadat Nathan Drake z Uncharted? Byl to mlaďoch:

- Říjnový update Batman: Arkham Knight zruší modré zdi v AR challenge, objeví se jen tehdy, když jste u nich blízko:

Read this next