Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nahota 19. století v Assassins Creed Syndicate

Vyhledávač ji najde.

V UbiSoftu nejsou žádní troškaři. K příležitosti blížícího se vydání Assassins Creed Syndicate (Alza.cz) spustili speciální web s jakýmsi vyhledávacím enginem pro 19. století, resp. s něčím, co by tehdy odpovídalo dnešnímu Google.

Můžete tam zkusit zadat různá klíčová slova a být zvědavi, co vám vyplivne. Někteří redaktoři tam samozřejmě ihned zadali to, co je suverénně nejhledanější na současném internetu. A kupodivu autoři univerza hry na erotiku či na nejstarší řemeslo na světě nezapomněli, což se musí ocenit, protože tím riskují mediální kauzy.

Tímto způsobem se ve vyhledávači dá dostat k obrázkům jen částečně obnažených žen z konce 19. století, jak velely dobové standardy, odlišné od těch dnešních.

Že mají v UbiSoftu smysl pro humor, dokazuje i upravená zkratka MILFY, pro matku, kterou byste rádi našli. Nebo zmínka o dalších fotkách v prémiové sekci. Mezi zpravodajstvím zase najdete upozornění o vrahovi tří prostitutek.

Nyní nezbývá než doufat, aby nám od reálného Google nepřišla varovná notifikace, že na našich stránkách máme porno a ať ho koukáme okamžitě odstranit, jinak že tu nebude zobrazovat reklamu, jako se to párkrát stalo u některých videí ze Zaklínače 3...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Syndicate

PS4, Xbox One

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments