Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Videosrovnání SW Battlefront na PC a PS4

+ ovladače, test chodu, pre-load...

Ještě než se zítra očekávaný betatest otevře úplně všem zájemcům z řad veřejnosti na všech třech platformách, vypustila Nvidia nové optimalizované ovladače právě pro tuto multiplayerovou sci-fi střílečku na motivy Hvězdných válek. Dle prvních zkušeností tyto GameReady 358.50 WHQL drivery pomáhají v rychlejším chodu hry (AMD vydalo ovladače už před pěti dny). Tu si už nyní můžete pre-loadovat z Originu, velikost 10 GB.

Na rozdíly mezi PC a PS4 verzí bety si posvítil Candyland a nelze si nevšimnout znatelného máznutí grafiky na konzoli:

Watch on YouTube

Kolegové z Digital Foundry zase aktuálně zjistili, že beta na PS4 šlape v nativním rozlišení jen 1600x900, čímž se neliší od starších Battlefieldů, a vypomáhá si upscalováním obrazu, nicméně díky post-processingu a anti-aliasingu se ji to daří zamaaskovat.

S touto berličkou se PS4 po většinu času daří držet běh v 60 snímcích za vteřinu. Trhat se prý začne až ve finále bitev, kdy se přiblížíte k AT-AT, nebo když poblíž vybuchnou granáty a řízené střely - pak je to chvilkami spíš 50 fps. Dít se to má jen v těch nejvíce vypjatých scénách, i třeba při odpálení střely na planetě Sullust, která je jinak méně náročná vzhledem k ne takové rozlehlosti.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Nezapomeňte se také kouknout na ranní LETS PLAY v češtině od Pavla Oreški. Hru vycházející v půlce listopadu pro PC, PS4 a X1 je možné koupit na Alza.cz.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: Battlefront

PS2, Xbox, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments