If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vyzkoušejte si Assassins Creed Syndicate dva týdny v předstihu

Londýn na okraji Prahy.

ConQuest entertainment, distributor UbiSoftu v ČR a na Slovensku, oznámil, že pro For Games probíhající od 8. do 11. října 2015 zajistil ve spolupráci s polskou pobočkou Ubisoftu hratelnou demoverzi připravovaného pokračování slavné série Assassins Creed, s podtitulem Syndicate (koupit na Alza.cz), a to na konzolích PlayStation 4. Stane se tak dva týdny před vypuštěním plné verze do obchodů.

"V této verzi hry budou mít návštěvníci výstavy možnost zahrát si jednu misi v roli Evie Frye, jedné ze dvou hratelných postav v Assassin's Creed Syndicate. Kromě možnosti hrát teprve potřetí v historii série za ženskou postavu si hráči vyzkouší také většinu nových herních mechanik, které tento díl přináší, jako je např. pohyb pomocí vystřelovacího háku, přepracovaný soubojový systém, možnost využití prostředí ke zneškodnění nepřátel a spoustu dalších," uvádí pozvánka.

Fanoušci série prý budou mít více důvodů zastavit se na stánku Assassins Creed na výstavě v pražských Letňanech. Ať už jde o možnost setkat se s cosplayery z Assassin's Creed Cosplay - Czech Brotherhood, vyfotit se s nimi (nebo klidně sami) na pozadí motivů ze hry nebo si třeba nechat zhotovit dočasné airbrush tetování.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Syndicate

PS4, Xbox One

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments