Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odnáší si i datadisk pro Zaklínač 3 vysoké známky z recenzí?

Známe odpověď + 15GB patch.

Dnes v podvečer vypršelo embargo na zahraniční recenze prvního velkého datadisku Srdce z Kamene pro Zaklínač 3. A všichni se shodují, že důstojně navazuje na vysoké kvality základní hru.

GameSpot s 9/10 považuje rozšíření za pamětihodné, jako by šlo o součást vyprávění originálu, jednu z jeho příběhových linek. Vyzdvihl chytré dialogy, že postava Shani září mezi dalším obsazením a že vaše činy ovlivňují hlubší témata. Nelíbily se jen otravná minihra a detektivní sekce.

Španělské IGN neváhalo udělit 95%, když chválí novou zápletku a intenzitu střetů postav. Na druhou stranu je prý škoda, že datadisk nerozvíjí Geralta a že chybí nějaká nová oblast k prozkoumávání.

Stejnou známku dalo holandské XGN, podle nějž to je plnohodnotné dobrodružství s deseti hodinami zábavy na vymazlené mapě, kterou můžete objevovat znovu. Jediným mínusem má být to, že na začátku DLC potřebujete dostatečně silné vybavení.

Watch on YouTube

GameReactor dal 8/10, protože boje s bossy jsou prý obtížné, mohlo by ve hře být více vedlejších úkolů i větší nové oblasti. Za pozitiva označil temný příběh, postavy a dostatek nového obsahu.

Nejníže šel zatím francouzský Gameblog se 7/10, rovněž stěžující si na bosse ve dvou třetinách datadisku, na jeho tempo a také na pocit, že se nikam dál neposouváte. Klady opět fascinující postavy i zdatná realizace herního světa.

Na závěr zmíníme italské EveryEye tasící 9/10 za vysokou hodnotu za cenu 10 eur. Domácí média zatím přídavek vycházející příští týden (Alza.cz, Muve.cz) neobdržela.

Velmi brzy také vyjde zásadní patch, který má na konzolích velikost 15 GB (na PC může být o něco menší), který Zaklínače 3 posune na verzi 1.10 a seznam 600 změn/oprav je opravdu dlouhý.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments