Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 41/2015

Jádra Cannonlake, revoluční periferie od Corsair...

- Intel by měl u Cannonlake generace konečně zvednout počet fyzických jader procesorů a to až na 8. Informace zatím pochází z LinkedIn profilu jedno zaměstnance.

- GX Gaming vypustil na hráče dalšího škorpiona. Model K9 je opět podsvícená klávesnice po vzoru nedávného předchůdce. Kromě základních herních funkcí přináší také velmi dostupnou cenu a libovolné nastavení jasu podsvícení.

- Koncem září se objevil program „Oculus Ready" v čele s Intelem a Nvidií. Nyní si ho všimli v AMD a společně s Dell chystají „Oculus počítače" vybavené grafikami Radeon. Stejně jako na ty předchozí si ale nějaký čas ještě počkáme.

- AOC představil dva stylové monitory, jenž se liší velikostí a ten menší se má začít prodávat co nevidět. Pokud hledáte něco s tenkým rámečkem a IPS technologií, novinky vypadají jako velmi dobří kandidáti. Nechybí ani technologie Flicker-free.

- Nvidia není jediná, kdo má uvést novou duální grafiku. Unikla také fotka zatím nepojmenovaného R9 Radeonu, který má přinést dvojici čipů Fiji XT. Chlazena ma být vodou.

- Roccat Kova přijde již brzy v nové verzi. Změn provedl výrobce poměrně hodně. Zapracováno bylo na designu, aby hlodavec lépe padl do ruky. Podsvícení nově nabízí standard v podobě RGB a myš můžete mít kromě ohrané černé také v bílé variantě.

- Corsair oznámil revoluční perfierii R65. Nabídne hlavně vysokou odolnost, bezdrátovou technologii a přírodní původ. Jedná se o „ergonomický herní kamen". No dobře, jde pouze o povedený vtípek k oznámení Far Cry: Primal, které vám určitě neuniklo.

- MSI rozšiřuje nabídku herních notebooků o nový model/řadu GS40. Vadí vám obří rozměry a váha herních notebooků? Tak to je novinka přesně pro vás. Velikostně se jedná o 14" s váhou pouhých 1,6 kg, což je na herní stroj s Core i7 a GTX 970M pěkná hodnota. U nás se má začít prodávat do měsíce, cenu neznáme.

Read this next