If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Streamer Minecraftu si pořídil luxusní rezidenci

Za více než sto milionů korun.

Takové zprávy jsou vždy vodou na mlýn pro typickou českou povahu. Dosud se o bytí za vodou díky vysílání her na YouTube vědělo zejména o PewDiePie, ale nyní se terčem závisti stane i další osoba z této sféry, aniž by o to nějak stála.

Třiadvacetiletý Jordan Maron, známý pod přezdívkou CaptainSparklez díky streamování Minecraftu pro téměř 9 milionů svých odběratelů, si pořídil luxusní dům na lukrativním místě v Los Angeles. Konkrétně na kopci poblíž Sunset Strip s výhledem na město a za jasného počasí v dálce vidí i Pacifik.

Dle zjištění Variety od příliš užvaněné realitní makléřky ho rezidence stála přes 100 milionů korun (vydělané pravděpodobně z reklam u videí). Za ně dostal 380 metrů čtverečních se třemi ložnicemi a pěti koupelnami, které se skrývají za prosklenými terasami. Mezi další vymoženosti patří infinity pool s barem, skupinová vířivka či venkovní ohniště pro grilovačky z nerezavé oceli.

Maron tak prý bydlí jen kousek od Markuse "Notche" Perssona, tvůrce Minecraftu, který si vloni pořídil "trochu větší" domeček za více než desetinásobnou částku. Poslední dobou ho však dle přiznání na Twitteru sužovaly deprese z osamělosti a toho, že už nemá žádné životní výzvy a že těžko hledá přátele, kteří by měli stejně peněz jako on.

Když si budete zde prohlížet další fotky, nezbývá než se hluboce zamyslet nad tím, proč jste nápad se streamováním Minecraftu nedostali kdysi také nebo se nedokázali v některém jiném odvětví tak schopně prosadit jako právě tento YouTuber, který patrně musel obětoval spoustu jiných věcí, než mohl investovat do nemovitosti (čtěte také: PewDiePie reaguje na závistivce kvůli penězům).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments