Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tři způsoby, jak se pustit do datadisku pro Zaklínač 3

Právě vyšel.

Krátce po půlnoci z pondělí na úterý se všem zpřístupnil download očekávaného datadisku Srdce z Kamene pro Zaklínač 3 (shrnutí recenzí, Alza.cz).

Zatímco páteční update 1.10, který na něj celou hru připravoval, měl obřích 15 GB (výčet všech změn v češtině, některým lidem způsobil chyby), samotné rozšíření v PC verzi má nakonec "pouze" 1,7 GB, což je fajn. Ke stažení je nyní už i pro PS4/X1.

Recenzent Eurogameru Martin Frey aktuálně zjistil, že jsou nakonec tři způsoby, jak ho hrát: "Buď v rámci nové hry, nebo ze stávající uložené pozice, nebo s předvytvořenou postavou, pokud byste ztratili své savy."

Vydání podrobně pokrývá skvělá domácí fanstránka, která mj. upozornila, že jednou z novinek budou i runová slova, která značně ovlivní hratelnost: "Budeme například moci upravit zbraň tak, že do ní vložíme efekt libovolného znamení - přidání Igni způsobí, že zbraň bude nepřítele zapalovat, přidání Quenu zase způsobí, že se zásahem nepřítele Geralt o malý kousek uzdraví."

CD Projekt Red zase ve spolupráci s ESL vypustili první ze série videí, která nás naučí být profesionálním lovcem nestvůr. Zaměřuje se na zaklínačskou výbavu, schopnosti a alchymii, vč. českých titulků zapnutelných na YouTube:

Watch on YouTube

Nepřehlédněte také výrazné zlevnění základní hry ze závěru minulého týdne.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments