If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 43/2015

Nintendo NX bude hybrid dvou světů. Na All-in-one lze hrát a Twitch zavítal na PlayStation 4.

- Na internet se dostaly nové informace o chystané konzoli Nintendo „NX". Zveřejnil je přímo The Wall Street Journal. Má jít o jakýsi hybrid mezi tradiční konzolí a mobilním zařízením. Také se nemá opakovat situace Wii U a NX prý přinese nabušenou výbavu. Nintendo nám tento rok ke konzoli nic neřekne.

- Gigabyte po řadě GeForce grafik uvedlo také Radeon. Konkrétně se jedná o model Radeon R9 Fury se známým chlazením WindForce 3X. Výrobce se také rozhodl nepatrně zdvihnout takt jádra. Cena a dostupnost jsou zatím tajemství.

- Rodina klávesnic Scorpion od GX Gaming se rozrostla o další kousek. Výbavou a cenou zamířil nad své předchůdce a kromě tradičních funkcí, jako podsvícení, funčkní klávesy či vypnutí Windows klávesy, nabízí také nějaké „navíc".

- Gigabyte se s grafickými kartami činil a uvedl také další GTX 980. Karta dostala přídavek WaterForce a jak asi tušíte, hlavním lákadlem je zde vodní chlazení. S vodním chlazením přišly také vyšší takty jádra v porovnání se vzduchem chlazenou konkurencí.

- Počítače All-in-one nepatří pouze do kanceláře. To se snaží ukázat MSI s novinkou Gaming 27. Pro hry nabídne díky Intel Core i7 ze Skylake rodiny a grafické kartě GTX 980M dostatek výkonu. Prodávat se má hned v několika konfiguracích, kde nebude chybět ani volitelný dotykový displej.

- Sharkoon ukázal vylepšenou verzi své klávesnice Skiller Pro. Poznáte ji podle „+" v názvu. Podsvícení nabízí 7 barev, je zde 6 kláves pro makra a také tři konfigurační profily. Cena zůstala na docela příjemné úrovni.

- Twitch dodržel slovo a vydal plnohodnotnou aplikaci pro PlayStation 4. Jak vypadá, se můžete podívat na videu. Pro PlayStation 3 a Vita by měla aplikace dorazit brzy.

- Výrobce SilverStone chystá novou Raven skříň. V obchodech se má ukázat v průběhu listopadu. Černý design oživuje červená a také pár očí na přední straně. Prostorově by neměl být problém umístit většinu dostupných komponent.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PC
About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments