Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak dopadl nový Need for Speed v zahraničních recenzích?

Názory jsou rozporuplné.

Jak se zdá, z nového Need for Speed od EA, i když si série dala přestávku, není moc lidí nadšených. Na hře pracovalo švédské studio Ghost Games a mělo jít o celkový reboot série. Ale někteří tvrdí, že hra je přesně taková, jaká být měla.

VideoGamer dal hře hodnocení 5/10: "Ta hra dělá přesně to, co dělat má. Ale to, co se rozhodla dělat je nudné, nezáživné, bez představivosti."

USGamer dal hře hodnocení 4,5/5, takže byli docela nadšení. "Jako reboot Need for Speed funguje. Vrací se ke kořenům a soustředí se na to, co dělalo ze série kdysi skvělé hry. Vytvořili přímočaré závody s několika módy, které požadují, abyste se v každém chovali trošku jinak. Může být občas trochu těžká, ale je velmi solidní, dokáže nadchnout a vypadá přenádherně."

Destructoid ohodnotil hru 6/10: "Když vynecháte zapomenutelný příběh Need for Speed, zbývá jen trochu nadprůměrnější závodní hra, která ničím nenadchne. Z čisté stránky hratelnosti funguje, ale nejde nikam dál."

IGN dalo hře hodnocení 6,3/10: "Need for Speed vypadá jak má vypadat, zní jak má znít a je relevantní pro současnou závodní kulturu. Ale pod tím vyleštěným exteriérem zjišťujete, že motor nevyužívá všechny cylindry."

GameSpot dal hře také vysoké hodnocení 8/10: "Není to perfektní hra, ale občas je skutečně senzační. Neuvěřitelná grafika, adrenalinový zvuk a detailně upravitelné ovládání, to vše navodí ten správný pocit při závodění."

Need for Speed si můžete od 5. listopadu pořídit pro PS4 a Xbox One na Alza.cz.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Need for Speed

PS4, Xbox One, Nintendo GBA, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments