Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak dopadl Fallout 4 v zahraničních recenzích?

Všude sbírá samé vysoké známky.

Jak se zdá, Fallout 4 (koupit na Alza.cz) od Bethesdy se povedl, protože téměř všude sbírá samé vysoké známky.

GameSpot dal hře známku 9/10: "Fallout 4 vás dokáže vtáhnout. Mnohdy jste nuceni něco obětovat - vztahy, lukrativní možnosti nebo zdraví - abyste získali něco někde jinde. A jak postupujete a postupujete, říkáte si, co by se stalo, kdybych se rozhodl jinak? Pořád nejste spokojení ne jen proto, že jste měli jiné možnosti, ale protože nevíte, zda jste zvolili tu správnou. To, že na to pořád myslíte i po dohrání hry jenom dokazuje, jak skvělý má příběh."

Velmi vysoké hodnocení dal také Polygon - 9,5/10. V textu píší, že Bethesda vybudovala skvělý svět, do kterého se velmi snadno ponoříte, ale zároveň se hra i úžasně hraje. Zmiňují ale, že občas se setkáte s různými bugy a glitchemi, ale věří, že je Bethesda nakonec opraví.

Game Informer dal hře další vysokou známku, 9/10. "Z Fallout 4 jsem nebyl tak ohromen jako z předchozího, ale bavil jsem se po celou dobu."

Britský Eurogamer dal hře známku Doporučeno. "Díky Fallout 4 jsem měl jedny z nejlepších herních vzpomínek roku 2015, ale i pár frustrujících, na které jen tak nezapomenu. Fallout 4 je skvělá hra, ale je i trochu rozbitá."

VideoGamer ohodnotil Fallout 4 známkou 9/10. "Je to vlastně dost stejná hra jako ta předchozí. Pokud jste Fallout 3 nenáviděli, nemáte moc důvod hrát další díl. Pokud jste ho milovali, budete čtyřku milovat ještě víc."

Zatím nejpřísnější recenzi má Destructoid, který dal známku 7,5/10. "Po strávení zhruba 40 hodin ve Fallout 4 můžu hru usadit někam mezi Fallout 3 a New Vegas co se týče kvality. Mnoho problémů spojených se sérií zde zůstalo, ale i všechny ty kouzelné věci. Dělá spoustu věcí dobře, příběh se občas táhne a chyby... chyby asi nikdy nezmizí."

Read this next