Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 24. listopadu

Street Fighter 5 plány, Pro Evolution Soccer jako free to play a další.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Vydání Bombshell od 3D Realms, což má být následovník Duke Nukem, který se nemůže jmenovat Duke Nukem, protože na něj práva vlastní Gearbox, bylo posunuto na leden 2016. Nepůjde o FPS, ale o izometrické APRG postavené na Unreal Engine. Hra má vyjít na PC, PS4 a Xbox One.

- Profesionální kaskadér se rozhodl přehrát opilecké boxování v Takken.

Watch on YouTube

- Pro Evolution Soccer 2016 bude mít nejspíše nějakou free-to-play verzi. V australské databázi hodnocení přístupnosti se totiž F2P verze Pro Evolution Soccer 2016 objevila.

- Yoshi Ono říká, že má pro Street Fighter 5 plán na dalších pět let přidávání obsahu. Prozradil to v rozhovoru pro naše britské kolegy v Eurogameru. Ve Street Fighter 5 je na začátku 16 postav, ale ke konci by jich mělo být 44.

- První patch na Overwatch bude opravovat matchmaking a vyladění jednotlivých hrdinů.

Watch on YouTube

- Vývojářský tým stojící za Call of Duty: Advanced Warfare se nemůže dočkat, až nám ukáží, co chystají pro další Call of Duty hru. Sledgehammer Games říkají, že při designování poslouchali všechno, na co si stěžovali fanoušci série.

- Používáte v PC verzi Fallout 4 konzoli pro cheatování? Pozor, může vám to podle Peta Hinese poškodit váš save.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments