Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V RE-LOADu se vítalo STAR WARS ve velkém stylu

Ohlédnutí za skvělou akcí.

Herní klub RE-LOAD hostil v pátek 20. 11. 2015 JRC Star Wars Battlefront Launch Párty, jejíž součástí byl i doprovodný program pod taktovkou zapálených fanoušků STAR WARS. Hojná účast, v řádu desítek lidí, pomohla dotvořit báječnou kulisu akce. Dorazil i úspěšný youtuber Martin Rota a celým večerem provázel Radek "Sterakdary" Starý.

Ještě před propuknutím akce se sešla skupina cosplayerů z Rebel Legion - Lion Base na pobočce JRC v OC Nový Smíchov. Se zájemci udělali fotky a v doprovodu Star Wars nadšenců zamířili do RE-LOADu, kde už na ně čekal "odvěký" rival z 501st Legion.


Začátek Launch Párty byl zcela v režii Star Wars Battlefront. Sotva odbila šestá večerní, strhla se tlačenice kolem počítačů. Každý si chtěl vyzkoušet nezapomenutelnou atmosféru, kterou hra dokáže nabídnout, a protože po celou dobu akce panovala přátelská atmosféra, dostalo se úplně na všechny. A ti, kteří se v první fázi nedostali k počítači, mohli sledovat hru na velkém plátně, které (stejně jako plátno filmové) ovládl Emperor Palpatin a jeho salva blesků.


Pak přišla soutěž. Kvíz o hodnotné ceny, který prověřil znalosti všech zúčastněných. Nejprve musela proběhnout kvalifikace, která nechala vyniknout ty největší znalce Star Wars universa, kteří se kvalifikovali do velkého finále. A samotní finalisti? Ti byli prostě fenomenální. Odpovídali během pár vteřin, dokončovali Sterakdaryho věty a kdyby nebylo drobného zaváhání při jedné z otázek, pak bychom tam seděli doteď. 



Po soutěžení bylo potřeba odpočinku. Vyhlásil se volný program, který každý využil po svém. Někteří ho trávili povídáním si o Star Wars, jiní hráli SWBF, deskovky nebo jen popíjeli drinky. Celý večer jsme si parádně užili a vše, co jsme si na akci přivezli, jsme rozdali.



Akce oficiálně skončila ve 22.00, ale to byl teprve začátek noční Mezigalaktické LANpárty. Hráči, kteří strávili noc u SWBF dnes musí bezkonkurenčně vládnout všem serverům. 


Fotky z akce najdete na tomto odkazu.

Všem zúčastněným děkujeme za skvělý večer, který určitě brzy zopakujeme. Líbil se Vám nějaký dárek nebo cena? Vše můžete najít na našich internetových stránkách. JRC - Jsme Váš nejlepší spoluhráč.

Watch on YouTube

Read this next