If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 27. listopadu

Šéf Valve v podivné reklamě, patche na AC: Syndicate a Batmana nebo návod jak programovat ve Fallout 4.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Gabe Newell z Valve si zahrál v reklamě! Se všemi těmi Valve penězi investoval do kuchařské společnosti ChefSteps a ta má nyní produkt, na který dělají reklamu. I s ním. Kradou mu tam kafe.

Cover image for YouTube videoThe Dawn of Joule: ChefSteps’ Quest for a Better Sous Vide Experience

- Na PS4 a Xbox One vyšel patch 1.2 na Assassin's Creed Syndicate. Co všechno opravuje? Je toho hodně a na kompletní seznam se můžete podívat zde, ale hlavně zlepšuje výkon hry a vylepšuje AI v některých situacích.

- A když už jsme u těch patchů, jeden vyšel také na prokletou PC verzi Batman: Arkham Knight. Tady si můžete projít kompletní seznam změn, ale nejdůležitější je práce s videopamětí, která dříve způsobovala zasekávání celé hry a padání frameratu.

- Chcete se naučit, jak jako naprostí profesionálové stavět settlemens ve Fallout 4, dodávat svým technickým hračkám elektřinu a programovat? Pomoc by vám mohl tento videonávod:

Cover image for YouTube videoFallout 4 - Power and Programming tutorial (PC gameplay)

- V minulém Dobrém ránu jsme si prošli, jaké hry budou zdarma u Gold účtu Xbox Live, teď přicházejí prosincové hry zdarma u PlayStation Plus. Na PS4 bude zdarma Gauntlet: Slayer Edition a King's Quest - Chapter 1: A Knight to Remember. Na PS3 bude k dispozici Far Cry 3 Blood Dragon a SSX. PS Vita dostává Rocketbirds: Hardboiled Chicken a Freedom Wars.

- Podívat se můžete na devět minut hraní graficky nádherné platformovky Unravel.

Cover image for YouTube video9 New Minutes of Unravel Gameplay - IGN First

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments