If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení motorek Valentino Rossi The Game

Nahradí sérii MotoGP.

Společnost Milestone, největší italský vývojář her na konzole a PC specializující se na závodní hry, oznámila novou hru Valentino Rossi The Game. Bude se věnovat životu a kariéře veleznámého mistra světa. Vyjde na PlayStation 4, Xbox One a PC v červnu 2016.

Projdete si Rossiho kariéru od počátků až do současnosti, usedněte za volant auta rally a nebudete se bát se vyřádit na různých tratích, jako třeba na Monza Rally. Zúčastníte se strhujících závodů na ploché dráze a objevíte svět Valentino Rossi Ranch. A to je jen pár lákadel, díky kterým prý Valentino Rossi The Game připoutá fanoušky k obrazovkám a která dokreslí online i offline závodění. Tato oficiální hra nahrazující další ročník stávající série MotoGP bude v roce 2016 oděna do žluté barvy. Má zahrnovat spoustu nových podrobností o devítinásobném mistru světa Valentinu Rossim, sezónu mistrovství MotoGP 2016 a také klasické prvky, díky kterým tato série v posledních letech vyčnívala nad svou konkurencí.

Cover image for YouTube videoValentino Rossi The Game - Announcement Trailer

„Z tohoto partnerství a projektu máme opravdovou radost," řekla Luisa Bixio, vicepresidentka Milestone, „Milestone vyvíjí MotoGP už pár let, ale zážitek, který letos nabídneme všem fanouškům závodění a Valentina, bude zkrátka jedinečný. Hráči si budou moct užít kompletní oficiální mistrovství 2016, ale především budou moct prožít vášeň, profesionalitu a zkušenost Valentina Rossiho, a to v rámci šampionátu i mimo něj, díky exkluzivnímu závodnímu a plochodrážnímu obsahu a spoustě dalších prvků, které může nabídnout jen číslo 46. Tento titul také považujeme za italský produkt par excellence a jsme si jisti, že jej ocení po celém světě," uzavírá Bixio. „S potěšením oznamuji, že se zúčastním vývoje Valentino Rossi The Game spolu s lidmi z Milestone. Dohodli jsme se, že do ní začleníme ty nejdůležitější prvky mé kariéry MotoGP a veškerý dodatečný obsah z okruhů, který je pro mě tak důležitý, například Ranch, Rally a další. Určitě bude zábava přistupovat ke hře nejen jako hráč, ale i jako tester. Budu spolupracovat s vývojářským týmem, abychom fanouškům předvedli ten nejlepší zážitek, jaký kdy měli," říká Valentino Rossi. „Po 4 letech úspěšného partnerství s Milestone a vydávání oficiálních videoher MotoGP s potěšením oznamujeme tuto novou a jedinečnou hru s Valentinem Rossim. K řadě dalších sportů vyšly speciální edice her, které vzdávají hold těm nejvýznamnějším hvězdám na svém nebi, a Valentino Rossi tomuto popisu v očích MotoGP zcela jistě odpovídá. Hra samotná bude pomníkem Valentinovy kariéry a navíc bude obsahovat kompletní obsah MotoGP 2016. Jsme velmi potěšeni a hrdi, že můžeme být součástí tohoto projektu, a věříme v jeho úspěch," dodává Pau Serracanta, výkonný ředitel Dorna Sports S.L.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments