Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tvůrci Ghost Recon Wildlands o svobodě při řešení situací

Odpovědi na dotazy.

Určitě jste také rádi, že se po měsících ticha znovu ozývá vojenská týmová akce od UbiSoftu. Přinejmenším to je znamení, že její původní koncept stále pokračuje a nedochází k nějakému masivnímu přepracování, např. po ohlasech publika na E3 (oznámení zde), jako tomu někdy u tohoto výrobce bývá.

Watch on YouTube

Jak tedy v Ghost Recon Wildlands bude fungovat postup vpřed? "Příběh bude nelineární, takže hráči mohou řešit různé situace v libovolném pořadí. Systém se točí kolem destabilizace kartelu a rozpoutání chaosu, takže cokoli v herním světě uděláte, bude podporovat to hlavní vyprávění. Navíc vše má své konsekvence. Určitě znáte filmy, jak malý tým dokáže náhle vyprovokovat změny, které vedou k podkopání celé struktury. Dáme hráčům konečný cíl a necháme na nich, jak se k němu dopracují."

Máte-li třeba zaútočit na kemp a získat informace, nabízí se celá řada možností, jak toho dosáhnout. Rozpoutat vzpouru a vzít na pomoc těžké dělostřelectvo. Nebo na druhé straně spektra aplikovat kradmý postup, udělat průzkum z vrtulníku pro zjištění pozice nepřátel a pak provést výsadek za nepřátelskými liniemi s nočním viděním, nezabít nikoho a odnést si pouze to, co potřebujeme, bez vyvolání poplachu.

Hra vyjde pro PC, PS4 a X1 nejdříve příští rok - objednávejte na Alza.cz.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments