If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Assassin si údajně dá rok pauzu a vrátí se s Egyptem

Neověřené spekulace.

EG přináší jako první - Neexistuje žádný důvod ani důkaz, proč by se právě této spekulaci mělo věřit a jiným ne. Může jít o čirý výmysl něčí fantazie, ale zní tak zajímavě, že by byla škoda o něm nereportovat.

Dle údajného vývojáře z UbiSoftu, který promluvil na diskusních fórech 4Chan, známém to zdroji všech drbů a fám, letos překvapivě nevyjde pravidelný díl Assassins Creed, jak jsme každoročně zvyklí.

Výrobce údajně tuto vyždímanou sérii nechá rok odpočinout, aby se mohla na podzim 2017 vrátit se zasazením do Egypta a ve větší síle díky kompletně překopaným mechanismům.

"Hra má mít nádech Zaklínače, postava hráče se bude ve všem postupně zlepšovat a soubojový systém bude svobodnější. Vrátí se kůň i lodě, o vývoj se stará ten samý tým, který vytvořil AC4: Black Flag," tvrdí údajný insider s tím, že prý jeho slova potvrdí absence nového Assassina na červnové výstavě E3-.

Že by UbiSoft pochopil potřebu této unavené série po svěžím vánku? Poslední díl Syndicate sice sklízel u kritiků chválu za pokrok oproti Unity, ale nefiguroval dlouho v žebříčcích prodejnosti ani se nikdo nechlubil jeho čísly.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Syndicate

PS4, Xbox One

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments