If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Reportér si vyzkoušel erotiku ve virtuální realitě

Prý to už nikdy nebude jako dřív.

Když zakladatel Oculus Rift říkal, že hry nebudou tím nejpopulárnějším, proč si lidé kupují virtuální realitu, nýbrž filmy či aplikace, myslel tím zřejmě právě něco takového.

Web Naughty America na veletrhu CES 2016 předváděl virtuální realitu určenou pro erotický průmysl a reportér webu DigitalTrends měl možnost si ji osobně vyzkoušet, samozřejmě ne na ploše výstaviště v Las Vegas, nýbrž v soukromí hotelu.

"Už to nikdy nebude to samé jako dříve," komentoval virtuální zážitek, který se prý točí kolem POV neboli point-of-view, což je zkratka pro stále oblíbenější kategorii lechtivých filmů natočených v pohledu z vlastních očí.

Prý se ocitl v pokoji, kde se nemohl hýbat, ale směl se rozhlížet okolo sebe ve 180 stupních. Když se podíval pod sebe, viděl své tělo, kterak sedí v křesle, a okolo něj se děly hanbaté věci. Krom možnosti zaměřit se díváním na to, co ho nejvíce zajímá, tedy šlo o pasivní sledování. Tady názorná, vesměs nezávadná ukázka, ač v práci si ji raději nepouštějte.

Přestože reportér zkusil VR na veletrhu v minulých dnech už spousty, tento typ obsahu prý probudil zvířecí část jeho mozku, když si připadal, jako že "tam" opravdu je a vnímal osoby v jiném, více lidském rozměru. A to předevčírem Andrej Anastasov tvrdil, že sledování těchto věcí na internetu je mrtvé, protože každý se údajně radši chce naživo seznámit...

Demonstrace probíhala na levném Samsung Gear VR za sto dolarů, ale tato videa mají být kompatibilní s jakýmkoli headsetem na trhu,od papírových Google Cardboard až po Oculus Rift. Čtěte také: PS4 předhonila X1 už i ve sledování porna.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments