Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 4/2016

Vortex bude drahý, hromada nového HW, update pro Xbox One...

- Válcovitý počítač Vortex od MSI se objevil na první fotce. Také byla částečně odhalena nejnižší konfigurace, Core i5 doplní dvojice GTX 960. Cena bude i za tento základní model dost vysoko.

- Asus odhalil trojici herních periferií pod značkou Cerberus. Zajímavé je hlavně to, že se nikde neobjevuje označení ROG, které doposud herní produkty provázelo. Novinky zatím nemají cenovky ani přibližné datum uvedení na trh.

- Herní All-in-one Gaming 24 od MSI se dočkal aktualizované verze. Přináší hlavně Skylake procesory, Windows 10 a také nová USB 3.1. Nechybí ani HDMI vstup pro zapojení konzole či jiného zařízení. Jako bonus si výrobce připravil Rainbow Six: Siege.

- Pro Xbox One bude již brzy dostupná nová aktualizace. Zatím ji dostali členové Preview programu. Přináší několik spíše drobnějších vylepšení. Vrátil se žebříček podle Gamerscore, připnuté položky jsou dostupné offline a dají se řadit. Jen s přehráváním hudby na pozadí to pořád nevypadá dobře...

- Gigabyte svoji celkem novou řadu Xtreme Gaming nebude používat pouze pro grafické karty. Nově odhalená myš MX300 pod ní spadá také. Výbavou se jinak jedná poměrně standardní herní myš s optickým senzorem.

- Nová špuntová sluchátka Ozone nabídnou kromě standardních funkcí také „fyzický ekvalizér", pomocí odnímatelných částí půjde zvednout basy či naopak výšky. Potěší také dodávané pouzdro pro přenášení a plochý kabel.

- Podle nepotvrzených informací Nvidia pracuje na nových verzích grafických karet pro notebooky. Konkrétně modely GTX 970M a GTX 980M přijdou v novém s přídavkem MX místo M. Změny po stránce výkonu ale nevypadají dramaticky.

- V únoru se začne prodávat nový prohnutý monitor od AOC. Model C3583FQ byl představen na CES a nabídne 35" displej s rozlišením 2560 x 1080, 160 Hz obnovovací frekvencí a podporou pro AMD FreeSync.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PC
About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments