Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 27. ledna

Konec na sociálních sítích, režim pro příští NFS, 10 tisíc chyb v The Division, hodní EA...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 03:00 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Chtěli byste v příštím Need for Speed režim Speedlist (dedikovaný multiplayerový mód) jako v Most Wanted z roku 2012? Studio Ghost Games se na to ptá v dotazníku.

- Přes 10 tisíc chyb bylo opraveno za jediný měsíc mezi alfou a betou The Division. Tu si už můžete pre-loadovat na všech platformách, máte-li přístup, připravte se na nějakých 26 GB.

- YouTuber TotalBiscuit se rozhodl opustit sociální sítě, už je za něj bude spravovat výhradně asistent. Důvod? Prý ho nebaví, jak každý automaticky očekává, že bude 24 hodin 7 dnů v týdnů reagovat na každého jednotlivého fanouška. Chce poslední roky života kvůli rakovině strávit příjemněji (s rodinou, přáteli, domácími mazlíčky..) než pod palbou věčných haterů. "Chci opět převzít kontrolu nad mým životem a myslím, že budu žít déle, pokud nebudu číst kritiku na internetu," dodal.

- Unravel se kvůli zamítnuté žádosti o registraci ochranné známky nebude muset přejmenovat. Jeho tvůrci líčí EA jako "přátelského obra", který je nepotřebuje kvůli penězům, nýbrž pro jejich kreativitu.

- Hideo Kojima si při vizitě zahrál novou VR hru od londýnského studia Sony.

- Dle Amazonu mají TMNT: Mutants in Manhattan vyjít 21. září za plnou cenu.

- Logická hra The Witness získává v recenzích překvapivě hodně desítek.

- Scénárista Dragon Age Inquisition či Star Wars Knights of the Old Republic, David Gaider, po 17 letech opouští BioWare.

- Nahrávka streamu dema Yakuza 6:

Watch on YouTube

- V Sony proběhly organizační změny, sloučila divize Computer Entertainment a Network Entertainment Operations do nového Sony Interactive Entertainment.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments