If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Proč ve Far Cry Primal chybí dinosauři?

+ zatraktivnění objednávky.

Předobjednávky blížícího se akčního RPG survivalu zřejmě nejsou takové, jak si výrobce maloval. Proto přihodil coby motivaci k pořízení novou plnou hru: válečnou adventuru Valiant Hearts. Neptejte se nás, jak s Far Cry souvisí, ale na download je čas do půlky dubna.

Verze pro Xbox One se už nyní dá preloadovat z Xbox Store, díky čemuž jsme se dozvěděli její nečekaně nízkou velikost jen 12 GB, což je na dnešní poměry méně než u jiných titulů.

V rámci snahy, aby se o Far Cry Primal začalo více mluvit, také Ubisoft okomentoval kontroverzní téma, přestože mu může uškodit, pokud to někdo bude chápat jako zápor. Ve hře dinosauři opravdu vůbec nebudou, ani někdy v pozdější fázi či jako tajemný bonus je nepotkáte.

"Pokoušeli jsme se zůstat co nejvíce věrní časovému zasazení a v době kamenné prostě dinosauři nebyli. Ti patří o miliony let dříve, protože jak známo, lidé a dinosauři nikdy nežili vedle sebe. Ano, je sice pravda, že i dinosauři jsou prehistoričtí, ale v této hře nebudou," prohlásil pro IGN hlavní scénárista Kevin Shortt.

Záměrně se vyhnul slovu "realističnost", protože pak by tam ani nemohly být například ty sovy shazující bomby atd. Níže nové video od německého UbiSoftu:

Cover image for YouTube videoÜberlebenskämpfe in Far Cry Primal | Ubisoft-TV [DE]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Far Cry Primal

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments