Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak do sebe zapadne děj misí v Hitmanovi?

+ přiblížení PS4 exkluzivity.

IO Interactive, kteří mají dost starostí se stihnutím základní hry, mají na krku ještě závazek vyrobit pro Sony slíbené exkluzivní mise. Těch bude celkem šest a mají se jmenovat The Sarajevo Six. Vedle toho majitelé konzole od Sony získají týdenní náskok s betatestem, který vypukne už příští pátek 12. února.

Watch on YouTube

Tvůrci také vysvětlili jejich strukturu hry: ty postupně vydávané epizody během letošního roku budou přidávat další a další mise do příběhu, který tak postupně odvypráví, nebo vše dostanete až o Vánocích na jednom fyzickém médiu. Prý se inspirovali TV seriály a jejich vícero různými řadami:

"Celý příběh i příběh individuálních misí poběží paralelně, ale tak, jak první řada bude postupně odvyprávěna, se všechny ty mise spojí do jednoho celku a veškerý děj do sebe zapadne. Tahle struktura je prý výhodná v tom, že vývojářům umožní, aby události sledovali z různých úhlů pohledu, takže nebudou soustředěni jen na Agenta 47, nýbrž i na jeho asistentku Dianu Burnwood, a dokonce i na oběti vražd. Nemůžeme si pomoci, ale tato slova trochu smrdí recyklací a umělým natahováním obsahu, nicméně je pravda, že podobně fungují ty TV seriály.

Read this next