If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak se daří v recenzích puzlové příběhové hře Unravel?

Je prý dost krátká a puzzly nejsou moc variabilní.

Všeobecně se dá říct, že zahraničním recenzentům se Unravel líbí.

Game Informer udělil hře známku 8/10: "S několika desítkami puzzlů a šestihodinovou dobou hraní je to trochu dlouhé na tu základní puzzlovou mechaniku. Ale platformové části, promyšlený příběh a roztomilý hlavní protagonista z toho dělají cestu, která za to stojí. Sice mě neustále stejné řešení puzzlů nudilo, ale dohrát Unravel do konce ve mě pořád zanechalo příjemné pocity."

USgamer dal hře známku 8/10 a píší: "Unravel je solidní, i když ne dokonalá puzzlová platformovka zabalená do krásného vizuálu a emocionálních momentů."

Německý PC Gamer v hodnocení dal 85 procent a napsali: "S bezchybnou prezentací, okouzlujícími puzzly a solidními platformovými mechanikami vás Unravel hnedka chytne za srdce."

Trochu přísnější byl Polygon, který udělil 6/10. "Emocionálnímu základu Unravel se těžko rozumí, ale hlavní postava vám přijde silná, ačkoli vůbec nemluví. Unravel nám chce něco sdělit a za to hru obdivuji. Je ale těžké kvůli tomu přehlížet, když se snaží o něco více a přitom se mu nedaří v řadě základních věcí."

Cover image for YouTube videoUnravel: Official Story Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Unravel

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments