If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Představujeme mikrohernu virtuální reality VirtualniRealita.cz

+ soutěž o ceny za 4000 Kč.

Revoluční a dlouho očekávané helmy virtuální reality, jako je Oculus Rift nebo HTC Vive již pomalu klepou na dveře, jejich uvedení je plánováno na duben a i přes cenu kolem 25 000 Kč jsou vyprodány na měsíce dopředu. I proto jsme se rozhodli otevřít první českou mikrohernu virtuální reality VirtualniRealita.cz Vy se nyní můžete spolupodílet na jejím vzniku vyplněním krátkého dotazníku, z jehož respondentů vylosujeme čtyři výherce, kteří vyhrají celkem 2x 1 000 Kč poukaz do Alzy a 2x 1 000 Kč poukaz do herny samotné.

Je s potěšením sledovat vzrůstající počet oznámených her a projektů, které podporují helmy virtuální reality, ale i zařízení Virtuix Omni, které umožnuje hráči pohybovat se ve hře snímáním jeho reálného pohybu, vč. běhu, skoků či strafingu. Avšak cena za tyto revoluční technologie je vysoká, pro každý z přístrojů kolem 20 000 až 30 000 Kč, k tomu je třeba vyžadováno extrémně výkonné PC.

VirtualniRealita.cz je první česká mikroherna systémů pro virtuální realitu. Vyzkoušet budete moci helmu od Facebooku Oculus Rift, helmu se snímáním pohybu hráče po místnosti HTC Vive nebo Virtuix Omni, zařízení ne nepodobné běhacímu pásu. Naše mikroherna bude malá herna umístěná v Praze, spuštění plánujeme na jaro 2016.

Protože se jedná o ojedinělý projekt nejen v rámci České republiky, rádi bychom ještě před spuštěním znali váš názor na některé faktory, jako je například cena za hodinu hraní. Přestože jsme sami hráči her, vaše spoluúčast zaručí, že spustíme službu, která bude odpovídat očekáváním. VirtualniRealita.cz minimálně zpočátku nebude velká herna se spoustou systémů.

Budeme velmi rádi, pokud vyplníte krátký dotazník, který obsahuje 24 otázek a jehož vyplnění nezabere déle než 10 minut. Na konci dotazníku pro vás máme i nabídku práce v mikroherně VirtualniRealita.cz

Vyplňujte zde: dotazník

Ze zúčastněných respondentů vylosujeme 26.3.2016 čtyři výherce, každý obdrží bud´to elektronický dárkový poukaz Alza.cz na nákup zboží v hodnotě 1000 Kč nebo poukaz na návštěvu VirtualniRealita.cz v hodnotě 1000 Kč.

Předem děkujeme respondentům a velmi se těšíme na vaše odpovědi!

Tento článek je placenou inzercí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PC
About the Author

PR článek

Contributor

Comments