Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ubisoft uvažuje o potrestání The Division hráčů, kteří podváděli

Získali totiž loot, který se jinak získává týdny.

V minulém týdnu obdržel The Division velký dubnový update, jehož součástí byl Falcon Lost, speciální hordový mód.

Falcon Lost je designovaný tak, že vám má dávat loot jednou týdně a hráči měli postupně vylepšovat svou postavu až k level capu. Bohužel se objevil exploit, který vás odmění při každém hraní.

Musíte při něm proskočit zdí, čímž přeskočíte většinu setkání s bossy a stejně na konci dostanete loot. Hra si navíc myslí, že jste loot neobdrželi, takže můžete tuhle věc dělat neustále dokola.

Ubisoft teď říká, že by mohlo potrestat ty, kteří podvod použili. Je to totiž porušení podmínek, se kterými všichni hráči souhlasili. "Zkoumáme, co můžeme udělat za postih pro hráče, kteří exploit použili," napsal na oficiální forum komunitní manažer Natchai.

Hráči si zejména stěžují, že jsou nuceni exploit používat, aby udrželi krok s ostatními. Je to problém zejména kvůli Dark Zone, kde bojují hráči proti hráčům. Díky tomu se také používání exploitu stalo spíše normou nežli výjimkou. Na fórech jde o hlavní téma.

Zatím tedy není jasné, jak Ubisoft zareaguje, ale nedá se předpokládat, že by přikročili ke globálnímu roll-backu, tedy vrátili postavy do doby před Falcon Lost.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tom Clancy's The Division

Video Game

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments