Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Spousta nových informací o Mafia 3 od lidí, co si mohli zahrát

Také další záběry z hraní.

Studio 2K Games nedávno zorganizovalo pro pár vybraných prezentaci Mafia 3, kde si ji mohli zahrát a otestovat. A díky tomu se vyrojila na internetu řada dosud neznámých informací.

Už víme, že se hra odehrává v roce 1968 ve fiktivním městě New Bordeaux, které vychází z New Orleans. Hlavním hrdinou je Lincoln Clay, veterán z války ve Vietnamu, který se dá po návratu domů na dráhu zločinu.

Město New Bordeaux je rozděleno na devět částí, z nichž každé má rozdílný vzhled a atmosféru - je zde centrum, loděnice, francouzská čtvrť, předměstí nebo okolí města s bažinami. A každé z těchto míst bude mít své problémy, své unikátní postavy a další věci.

Hlavní mise nejsou lineární. Hráči se mohou rozhodovat, zda jít do otevřené konfrontace nebo splnit misi nenápadně. Budete mít možnost také různých morálních rozhodnutí - například zda zachránit nevinné lidi, které drží gangsteři.

S vaší postavou budete mít možnost používat takzvanou Intel Vision, díky které uvidíte, kolik je nepřátel v oblasti, kde jsou a který z nich je váš cíl. Taková věc se šikne, ale předtím musíte v oblasti zajistit sledování telefonů, díky čemuž budete moct Intel Vision využít.

Mafia 3 se bude také různě vyvíjet podle vašich rozhodnutí. Můžete zabránit vraždě nebo ji nechat proběhnout a vše bude zohledněno v příběhu.

Mafia 3 vychází 7. října na PC, PS4 a Xbox One. Bude se prodávat v několika edicích. Deluxe edice obsahuje také Season Pass a k dispozici bude i speciální Collectors Edition, jejíž obsah zatím není znám. Vše si můžete předobjednat na Alza.cz.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia III

Video Game

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments