Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Infinite Warfare už oficiálně, prodloužený trailer

Co vše teď už víme? + obrázky

V návaznosti na polední únik došlo k oficiálnímu, už plnohodnotnému oznámení Call of Duty: Infinite Warfare. Zde je prodloužený trailer, tříminutový oproti tomu zkrácenému předtím:

Watch on YouTube

Co z tiskovky víme o hře samotné? Prý pocítíte tíhu velení a odpovědnosti, když se stanete kapitánem vlastní válečné lodi, která bojuje proti houževnatému nepříteli. Na prvním místě má být vyprávění příběhu v údajně úžasných, dosud nespatřených prostředích, kde využijte nové schopnosti postav i novou výzbroj.

Celá kampaň, od pohybu po svých až po pilotování vysokorychlostních stíhaček, má být takřka nepřerušovaným zážitkem, jen s pár viditelnými nahráváními. Chybět v ní nemají blockbusterové momenty, které mainstreamoví fanoušci série tak milují.

Tvůrci z Infinity Ward slibují, že ukuchtí směs typických rysů Call of Duty s novým zasazením do budoucnosti, kde máte zažít cestu epických proporcí, s neuvěřitelnými inovacemi hratelnosti a zábavnými momenty. Součástí bude i Zombies mód, ač o něm nejsou k dispozici podrobnosti.

Hra bude dostupná v krabicové i digitální Legacy edici s Modern Warfare Remastered (90 eur), nebo v digitální Deluxe edici (i se Season Pass za 110 eur) nebo v Legacy Pro edici, kde vedle všeho zmíněného naleznete ještě soundtrack, steelbook a digitální předměty (120 eur). Jako termín Infinite Warfare platí ten 4. listopad 2016 pro PC, PS4 a X1 (Alza.cz).

Watch on YouTube

Read this next