If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pár vteřin z Battlefieldu posiluje umístění do historie

Co lze z teaseru vyčíst? + drby.

V pátek večer, přesně ve 22 hodin našeho času, už budeme znát odpověď. Do té doby hrajeme s EA hádankovou hru na téma, do jakého období bude zasazen letošní Battlefield. O kousek dál jsme pokročili díky krátkému, pouze pár vteřinovému teaseru z dneška:

Cover image for YouTube videoBattlefield World Premiere Teaser

Všimněte si v něm zvednutého látkového límce vojáka, který se zdá být z nějaké uniformy z první či druhé světové války, rozhodně ne z futuristického konfliktu, tam by moc neobstál. I barva uniformy se jeví být stejná, jaká se používala v historii např. u americké či britské armády.

Umístění do historie naznačují i další zdroje, např. fanstránka Battlefield Intel, která prý něco zaslechla o první světové válce s nějakým zvratem.

Může být tím, na co se voják v teaseru dívá a co postupně zastiňuje jeho obličej, vzducholoď Zepellin, nebo snad dvouplošník, který se údajně objevil na obrázkovém serveru EA v souvislosti s nějakým achivementem?

Na německé homepage Battlefield.com se zase na okamžik objevila zpráva, ve které výrobce vyzývá k registraci do odběru newsletteru, za což máte získat předčasný přístup do veřejné bety Battlefield 1. Bude se tedy hra jmenovat právě takhle divně BF1, nebo to je snad nějaký remaster jako u Call of Duty?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments