If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Embargo padlo předčasně - zde máme detaily o Gran Turismo Sport

+ přidán trailer, termín, obrázky...

Cover image for YouTube videoGran Turismo Sport Gameplay Trailer Captured on PS4

UPDATE 17:50 - Z Gran Turismo Sport níže máme desítky čerstvých screenshotů ve vysoké kvalitě. Slibovaný betatest se nakonec neuskuteční, aby se získaný čas využil na vývoj plné verze, za což se šéf Polyphony Digital osobně omlouvil. Podporu PlayStation VR, doufá, budou mít od prvního dne. A čím vším odmění za předobjednávku nebo za připlacení si za Limited edici za 70 dolarů, to už se mrkněte sami na PlayStation Blogu. Venku je také první nahrávka:

UPDATE 17:20 - Vůbec poprvé v této sérii má být přítomen editor polepů na auta, vedle doprovodné mobilní aplikace. Součástí bude Photo mód nazvaný Scapes, v němž si naaranžujete auta do až tisíce různých prostředí (prý není žádný limit, kolik aut tam dáte, prostě kolik se jich vejde) a výslednou scénu nasdílíte až v rozlišení 4K (thx David Scammell). Datem vydání Gran Turismo Sport pro PS4 se stane 15. listopad v Japonsku a 16. listopad v Evropě (Alza.cz), bylo oficiálně potvrzeno v závěru konference.

UPDATE 17:00 - Někdo neudržel jazyk za zuby a porušil embargo, takže o všem už smíme napsat nyní, o hodinu dříve: GT Sport bude obsahovat celkem 137 "Super Premium" vozů. Všechny byly vymodelovány od nuly (nikoli převzaty z Gran Turismo 6) a všechny budou mít výhled z interiéru. Auta budou rozdělena do čtyř skupin, z nichž každá bude obsahovat ty reálné a fantasy.

Sony jinak slibuje "úroveň inovací, která tu ještě od prvního dílu série GT nebyla". Jezdit budete v 19 lokalitách a po 27 verzích tratí, včetně nové Tokyo Express Way inspirované dálnicemi v Tokiu a nového oválu Northern Isle Speedway. Vrátí se také prašné tratě, zatímco některé jiné budou pouze "přebudované z minulých dílů, aby naplno využily výkon PS4".

V době startu bude v GT Sport celkem 110 offline událostí a přehled o nejnovějších aktivitách najdete na časové ose podobné Twitteru. Nový Sport mód má být s plánovanými akcemi vhodný pro elektronické sporty a umožní hráčům soutěžit o skutečnou licenci od FIA.

Původní zpráva z 15:00 - Vedle nějakých kompetitivně-progamingových záležitostí, které se odehrají v Londýně, Sony na dnešní večer slíbila nový trailer z těchto PS4 exkluzivních automobilových závodů. A když to dobře půjde, mohli bychom se snad i dozvědět, zda je něco pravdy na tom spekulovaném vydání Gran Turismo Sport letos v říjnu a jeho podpoře pro headset PlayStation VR. Živé vysílání vypukne v 19:30 našeho času níže:

Cover image for YouTube videoGran Turismo Sport | FIA Gran Turismo Championship, Pre-Season Test

Vše, co se o hře dosud ví, najdete v našem kompletním pokrytí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Gran Turismo Sport

PS4

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments