Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 24. května

Ovladače pro Overwatch, návrat Quake, trhání Fallout 4 DLC, zkušebka Mirrors Edge...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru. ¨

- Nové ovladače od Nvidia připravené pro Overwatch stahujte odsud, je to verze 368.22 WHQL.

- Inzerát id Software naznačuje, že se může dělat na novém dílu Quake: hovoří se v něm o programátorovi fyziky, "který bude pracovat jako součást týmu na legendárních herních značkách DOOM a Quake".

- Bethesda pracuje na vylepšení DLC Far Harbor pro Fallout 4, aby na PS4 nedocházelo k trhání s chodem pod 20 snímků za vteřinu. Prý identifikovala oblasti, kde k tomu v betě docházelo, a objevuje další takové, aby to mohla řešit. Také vám to připomíná potíže s rozšířeními Skyrimu na PS3, v nichž se přidalo do hry nové území, že by dědictví enginu?

- Na obalu Nascar Heat Evolution bude závodník Carl Edwards:

- Přesně před deseti lety byla od Valve oficiálně oznámena třetí epizoda pro Half-Life 2, měla vyjít do Vánoc 2007, ale nikdy se neobjevila.

- 2. června se zpřístupní hratelných šest hodin zkušební verze Mirrors Edge Catalyst pro předplatitele služby Origin Access, potvrdili EA s tím, že jim odemknou jen 10 misí a dva okrsky města. Bude to každopádně o pět dnů před premiérou plné verze.

- 63 procent z 6 tisíc respondentů v anketě o Gears of War 4 by hned rádo od začátku mělo k dispozici obtížnost Insane, jen třetina lidí si ji chce něčím zasloužit.

- Krabicová Definitive Edition plošinovky Ori and the Blind Forest dorazí s bonusovým obsahem ve hře (nové levely, více příběhových sekvencí, více obtížností atd.) a se soundtrackem minimálně do amerických obchodů 14. června a bude stát 20 dolarů.

- Zájem o Uncharted 4 v druhém týdnu prodeje klesl o 78 procent, zatímco DOOM se zdá být větším držákem, když minulý týden spadl jeho odbyt jen o 35 procent.

- Pro PS4 se chystá psychologický thriller v third-person pohledu kamery, Without Memory, zatím však jen připravuje demo pro nalezení vydavatele.

- Co opraví blížící se patch v DiRT Rally?

- Jen do 10. června máte čas: pak už skončí distribuce fyzických kartiček Gwint od CD Projektu RED z limitovaných krabicovek datadisků, detaily zde.

- Právě v době, kdy startuje Overwatch, došlo v Británii ke zlevnění konkurenčního Battleborn o třetinu na 30 liber za konzolovky, tedy na tisíc korun. Na americkém Amazonu též cena spadla na 40 doláčů.

- A ještě naposledy Overwatch - další animovaný filmeček věnovaný Soldier: 76.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments