If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 25. května

Pre-load Deus Ex, domény Prey 2, E3 billboard a stream YouTube, DirectX 12 v Civilizaci?

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru. ¨

- Deus Ex Mankind Divided už je možné digitálně předobjednat a pre-downloadovat z Xbox One, nepůjde však hrát do půlnoci na 23. srpna. Dobrý signál, že už ho nepotká další odklad.

- V Los Angeles se několik týdnů před výstavou začínají objevovat první E3 billboardy, zde na PS4 exkluzivitu od tvůrců Killzone:

- Něco se děje kolem Prey 2, domény Prey2.com a Prey3.com začal Zenimax před pár dny přesměrovávat na zatím skrytou produktovou stránku Facebook.com/prey2. Chcete ještě další potvrzení, že znovuoznámení na E3 klepe na dveře?

- Nové studio Hideo Kojimy má zůstat intimním místem, pod čímž rozumí cíl nezaměstnat více než 100 lidí, aby se z něj nestal další moloch, samotná hra však má být velká.

- Bývalý moderátor GameTrailers Geoff Keighley se i letos vrátí ve streamovaném speciálu YouTube Live k příležitosti veletrhu E3, bude trvat 12 hodin a najdete ho na této adrese.

Cover image for YouTube videoYouTube Live at E3 2016 - Monday, June 13
"

- UbiSoft znovu aktivoval únorovou Humble Bundle, nabídka se nijak nezměnila - krom toho, že za 75 dolarů získáte The Division hned a nikoli jen jeho přeobjednávku jako dříve.

- Web Overclock3D na základě informace o novém enginu v Civilization 6 vydedukoval, že by snad mohl být na DirectX 12, ale nemá to nijak podložené, čisté vaření z vody...

- Paradox nechal odstranit kontroverzní modifikaci pro Stellaris, která přeměnila všechny lidské postavy v bělochy: takovou diskriminaci si prý nepřeje, rád by ve hře měl věrnou reprezentaci všech etnik na světě.

- Přepracovaný kompetitivní mód by se měl do Overwatch vrátit odhadem koncem června, slibuje Blizzard.

- Rocket League už se dá hrát cross-platform se soupeřením mezi hráči na PC a Xbox One.

- Capcom připravuje speciální polepy PlayStation 4 pro Umbrella Ops a k 20. výročí série Resident Evil:

- Když Disney přestali vyrábět vlastní hry, žádá je tvůrce Monkey Islandu, aby mu na tyto adventury odprodali zpět práva, nabízí za to zaplacení skutečnými penězi, nikoli pouze podíl ze zisku apod.

- Co v Uncharted 4 opravuje patch 1.04?

- Akcie britského herního řetězce GAME za týden poklesly o 20 procent po druhé neuspokojivé vánoční sezoně za sebou a kvůli odchodu subjektů, které firmě půjčovaly peníze na nákup zásob nových her (mnozí vydavatelé za odebrané zboží vyžadují platbu dopředu).

- Zdrojový kód CryEngine je nyní volně k dispozici.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments