If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznamovací filmeček Injustice 2

Vytvoříte si vlastní bojový styl.

Trvalo to jen necelých čtyřiadvacet hodin od uniklého plakátu, resp. týden od prvního úniku, a máme tu oficiální stvrzení bojovky Injustice 2 přímo od Warner Bros oznamovacím filmečkem:

Cover image for YouTube videoInjustice 2 - Announce Trailer

Hra má nabídnout masivní výběr postav z hrdinů i superzlosynů od DC Comics (potvrzeni jsou zatím Batman, Superman, Supergirl, Aquaman, Atrocitus a Gorilla Grodd), které si přizpůsobíte unikátní a silnou výbavou. Toto přizpůsobení je nosným námětem dvojky, když sami ovlivníte nejen to, jak postavy vypadají, ale také to, jakým stylem bojují a jak se budou rozvíjet při hraní široké palety herních módů.

Výrobce říká, že to bude o vaší vlastní cestě a vybudování vlastní legendy. Tahle hra dle kreativního ředitele NetherRealm Studios (autoři i Mortal Kombat X) prý změní způsob, jak lidé hrají bojové hry, a má to být posunutí celého žánru vpřed. Bitvy se budou odehrávat v prý velmi rozlehlých ikonických arénách jako Metropolis, Gotham City či Atlantis. Dějově bude vše po událostech jedničky z roku 2013, kdy se Batman a jeho spojenci snaží o sjednocení společnosti, což se nelíbí podporovatelům Supermana.

Vydání Injustice 2 je naplánováno na jaro 2017 pouze pro PS4 a X1 (o PC verzi se v tiskovce bohužel nemluví).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Injustice 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments