Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak to bude s exkluzivitou Spider-Mana?

Potvrzena horší varianta.

Když se často řeší, jak k této otázce přistupuje Microsoft u Rise of the Tomb Raider či Dead Rising 4, který za to sklidil spoustu nenávisti, bylo spravedlivé optat se i obráceně. U hry, která po letech působí jako konečně pořádné zpracování pavoučího muže, odehrává se v otevřeném světě, nečerpá z filmů a namísto toho se soustředí na dvojí osobnost tohoto komiksového hrdiny.

Už jen oznámení Spider-Mana na E3 konferenci Sony či hashtag #SPIDERMANPS4 naznačovalo, že půjde o titul určený hlavně pro PS4. Otázkou bylo, jestli se někdy dostane na jiné platformy, v čemž nyní tvůrci moc radosti neudělali:

"S exkluzivitou PS4 nic nezmůžeme, je to mimo náš vliv. Jedná se o značku Marvelu a Sony nedělá multiplatformní tituly," odpověděli Insomniac na Twitteru.

Tvůrci sérií Resistance či Ratchet and Clank se tak po krátké, nepříliš úspěšné multiplatformní epizodě s FUSE či upsání se konkurentovi se Sunset Overdrive vrací ke svýmu bývalému obchodnímu partnerovi. Sony se příští rok navíc stane i vydavatelem tohoto Spider-Mana (Alza.cz), což opět prakticky vylučuje jeho příchod na PC či Xbox One.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments