Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Červencové hry pro Xbox zdarma potvrzeny

+ jak to bude s Banner Saga 2?

UPDATE 17:30 - Microsoft vše oficiálně potvrdil, upřesnění termínů dostupnosti jednotlivých her je zde. The Banner Saga 2 se však objeví nejdříve na PS4 (v úterý 5. července) s drobným bonusovým obsahem, zatímco na X1 bude zdarma až od 16. července.

Watch on YouTube

Původní zpráva 13:00 - Naprosto protichůdné zvěsti sice včera mluvily o údajném poskytnutí Dead Rising 3, Halo Wars a Final Fantasy XV zdarma k červenovému Goldu na Xbox Live, ale to jen někdo popustil uzdu své fantazie v souvislosti s novými díly oznámenými na E3.

Mnohem pravděpodobnější je níže uvedená sestava, která unikla přes insidera s přezdívkou Ekim. Tento člověk už v minulých měsících zveřejnil seznam her v předstihu a později se vždy potvrdil.

  • The Banner Saga 2 (X1) - 1. července
  • Rainbow Six Vegas 2 (360) - 1. července
  • Tumblestone (X1)
  • Tron: Evolution (360)

The Banner Saga 2 je úplnou novinkou, která pro ostatní platformy vyjde až koncem července, takže majitelé Xboxu mají mít vítaný náskok.

Oficiální ohlášení Games with Gold přímo od Microsoftu patrně bude k dispozici v nejbližších hodinách... Zatím byla potvrzena jen logická hříčka Tumblestone přímo jejím vývojářem, což opět přidává na uvěřitelnosti všeho.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Banner Saga 2

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments