Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sraz fanoušků Pokémon GO v Praze

+ oficiálně spuštěn i v ČR.

Tento víkend se na pražském Václavském náměstí odehraje první velký český oficiální sraz fanoušků populární mobilní hry Pokémon GO. Účastníci se mohou krom velkého lovu v centru Prahy těšit také na možnost vyhrát tématické věcné ceny a pokud bude již dostupný, tak také na vůbec první polní testování náramku Pokémon GO Plus v České republice. Detaily na facebookové události akce

Samotná hra Pokémon GO, která vyvolala celosvětovou mánii, také o uplynulém víkendu oficiálně vyšla i v České republice. Už tak nemusíte zakládat falešné uživatelské účty v těch pár zemích, kde začátkem prázdnin došlo k tzv. soft launchi.

"Díky systému rozšířené reality navázaného na mapy společnosti Google ve světových metropolích i těch nejmenších vesnicích ze dne na den vyrostly stadióny a samotní Pokémoni jsou takřka všude, kam se nadšení trenéři podívají skrze kameru svého chytrého mobilního telefonu nebo tabletu. Stát se trenérem Pokémonů tedy nikdy nebylo jednodušší. Stačí mít kompatibilní zařízení, stáhnout si zdarma aplikaci, zapnout GPS a vydat se do světa!"

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
MMO
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments