Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nové info o třetí řadě The Walking Dead

+ plakát.

V americkém San Diegu dnes začal Comic-Con a přednáška od kreativního ředitele Telltale a dabérky Clementine nám prozradila pár nových drobků (spoilerů?) o třetí řadě oblíbené adventurní série The Walking Dead. Její první epizoda vyjde letos na podzim, níže také čerstvé obrázky (nazvané "jatka" a "skládka") plus plakát, dostupný jen v limitované edici.

Jak známo, budete střídavě hrát jak za křehkou dívenku Clementine, tak za úplně novou postavu Javiera. Avšak nikoli v tom samém časovém období, nýbrž v různých. Třetí série naváže na příběh těch předešlých, ale rovněž prý poslouží jako vstupní můstek pro ty, kteří ještě ty předešlé epizody nestihli projít.

Na začátku třetí řady bude hráči představen AJ, což je syn Rebeccy (ze závěru druhé řady), kterou též potkáte. Nováčci se tak budou moci dozvědět příběhové pozadí Clementine, zatímco ostatní s uloženými pozicemi z dřívějších epizod budou mít příběh šitý na míru rozhodnutím, která učinili v minulosti.

Javier řešící rozvrácenou rodinu má prý být důležitou svěží postavou přeživšího, protože vám dá šanci poznat Clem. Ta už není tak zranitelná co minule, nýbrž půjde rovnocenně po jeho boku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Walking Dead: Season 3

Android, iOS, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments