Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Proč stadion Nou Camp najdete jen v PES 2017

Exkluzivní dohoda.

Ne, tohle se příznivcům série FIFA určitě nebude líbit. Slavný stadion Nou Camp z Barcelony totiž najdou pouze v konkurenčním fotbalu PES 2017.

Je to výsledek exkluzivní tříleté dohody mezi španělským velkoklubem a Konami, která se netýká jen velké hry, ale také budoucích mobilních odnoží či výpomoci ve vzájemné propagaci.

Watch on YouTube

Vývojáři prý dostali rozsáhlý přístup na každé místo na stadionu, aby ho ve hře věrně ztvárnili. V PES 2017 také budou lépe zpracováni fotbalisté Barcelony, takže třeba Neymar bude mít správné tetování a Messi zase trenky.

Realističtěji má být zpracováno i to, co se děje všude okolo v den zápasu, což asi znamená různé ceremoniály, znělky a podobně.

Režim myClub zase zahrne Barcelona Legends, kdy slavné hráče poznáte dle podoby, herního stylu či schopností: "Systémy Team ID a Player ID budou použity nejen pro zpracování obličejů, ale také aby PES přesně odrážel herní styl jednotlivých hvězd," tvrdí výrobce.

PES 2017 vyjde v půlce září pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 a Xbox 360 (Alza.cz). Příběhový režim FIFA 17 prý výrobce nechává chladným, protože se chce soustředit na samotnou hratelnost a ne na serepetičky okolo.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

PES 2017

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments