Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pokračování The Evil Within a RAGE budou

Jednoho dne.

Pete Hines, šéf marketingu Bethesdy, na nedávno konaném komunitním srazu QuakeCon neunikl otázce ohledně pokračování některých jejich her. Že je dostaneme, o tom se spekulovalo už před E3, ale nakonec ticho po pěšině.

"Myslím si, že jak The Evil Within (Alza.cz), tak RAGE se prodávaly dostatečně dobře na to, aby si zajistily vznik pokračování," uvedl na dotaz redaktora australského Finder.

Panuje u nich tedy jiná situace než třeba u remasteru Oblivionu či Morrowindu, u nichž studio vysloveně řeklo, že se do nich rozhodně nepustí, protože by s nimi bylo strašně práce - raději prý ten samý čas vloží do nového dílu The Elder Scrolls.

Ovšem neberte to zase tak, že by pokračování střílečky od id Software a survival hororu od Tango GameWorks byla stoprocentně jistá.

Když měl Hines říct, jestli se tedy na obou těchto hrách v tuhle chvíli pracuje, odvětil, že nemohou komentovat nic ohledně ještě neohlášených titulů. To je dobré znamení, když se zdá, že něco takového je ve výrobě, jen se o tom zatím nesmí mluvit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Rage

PS3, Xbox 360, PC, Mac

The Evil Within

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments