If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Lhal dříve tvůrce No Man's Sky o multiplayeru?

Důkazní video.

Jakkoli ho můžete obdivovat za to, že odešel z konglomerátu EA a odvážně prodal svůj dům, aby mohl založit nezávislé studio a dokázal bodovat s vesměs obyčejnou hopsačkou Joe Danger, Sean Murray z Hello Games se teď vaří ve vlastní šťávě.

Nejprve odkýval moderátorovi Geoffu Keighleymu, že to je masivně multiplayerový svět. Pak řekl, že sami sebe neuvidíte, ale že můžete narazit na jiné živé hráče, akorát že ta šance je strašně malá kvůli velikosti univerza. V jiném pořadu zopakoval, že můžete potkat ostatní (ne-NPC psotavy) a hrát s nimi (což zatím nelze), ale opět s nefalšovaným chlapeckým kukučem dodal, že pravděpodobnost něčeho takového je vskutku mizivá:

Cover image for YouTube video

Den před vydáním sice férově uvedl vše na pravou míru, že se o multiplayerový titul nejedná, přesto to nemohl zaznamenat každý a na výrocích o ohromné rozloze galaxie i na povědomí o online prvcích pak vlastně po mnoho let stál celý marketing No Man's Sky. Než se včera v praxi ukázalo, že se dva hráči na jednom místě vzájemně nevidí, což dosud uspokojivě nevysvětlil. Jestli je kvůli tomu Sean Murray lhář, záleží na posouzení každého, ale důkazní video výše má jasno.

Cover image for YouTube videoComedian Bill Bailey plays No Man's Sky on PS4

Naší recenzi opatchovaného No Man's Sky publikujeme už tento víkend, Martin Zavřel ho hraje od pondělí (Alza.cz).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

No Man's Sky

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments