Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rozbalování PS4 Slim už rovněž natočeno

V kvalitě jak oficiální video.

Kdyby po tom Sony tvrdě nešla a její kladivo promptně nedopadalo na veškerá taková videa na YouTube, skoro by člověk měl pocit, že snad musí jít o kontrolovaný únik, jinak to už není možné.

No považte: další den a další video, ovšem tentokrát předvádějící jiný fyzický kus PS4 Slim než ten včera a v neděli (viz uniklé fotky a příběh, dozvuky z Wall Street Journal, naše bootovací video). Zjevně se jich předčasně dostalo do oběhu mnohem více než ta jedna na aukčním serveru:

Watch on YouTube

"Dostali jsme se k někomu, kdo konzoli získal v předstihu, a umožnil nám natočit její rozbalování. Můžeme potvrdit, že vše je pravé," říká člověk, který dle stylu mluvy i úrovně kompozice nepůsobí jako typický amatér, spíš jako nějaký novinář, který to raději nahodil anonymně, aby si nekoledoval o průšvih u Sony.

Únik takového rozsahu a tak dlouho teprve před plánovaným oznámením je bezprecedentní. Někteří se dokonce domnívají, že asi muselo jít o krádež přímo z centrály výrobce nebo z nějakého těžce střeženého skladu, kde všechny konzole poslušně čekají na den D. Spěchejte proto se zkouknutím, dáváme těmto videím maximálně pár hodin...

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Read this next