If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Speciální župan od Microsoftu pro hraní na Xbox One

Vážně?!?

Přichází něco, co dramaticky změní vývoj v konzolové válce a zapomenete kvůli tomu na PS4 Slim.

Speciálně navržené velké kapsy, aby se do nich vešel xboxový gamepad a ovladač pro televizi. Malý vak na rukávu, díky němuž budete mít mobilní telefon vždy po ruce. Shrnutelné nohavice a rukávy, které vyhoví každé teplotě i ročnímu období. Protiskluzová ochrana na předloktí, abyste při vášnivém hraní náhodou nespadli z křesla. Extra velká XL kapuce, aby se do ní vešel nasazený headset pro VR.

Nevíme, jestli se smát nebo brečet, každopádně tuto kombinézu, nebo chcete-li župan, skutečně australská pobočka Microsoftu dnes oficiálně oznámila k příležitosti tamního uvedení Xbox One S s menšími harddisky.

Sice se hovoří o dostupnosti u protinožců v limitované edici, ale nelze to nikde koupit a milovníci této recese litují, že nejspíš bylo vyrobeno jen pár kusů pro předváděcí/exhibiční účely a tím vše skončí. Kreativci ovšem mohou být spokojeni, pozornost na sebe rozhodně upoutali, aniž by se snižili k vyložené trapnosti. Pořídili byste si něco takového, abyste doma ukázali, jak velký fanda Xboxu jste? :)

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments