Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PS4 Slim bude i ve větší verzi

+ konference Sony.

Chtělo by se zvolat, že všechno důležité už víme (rozbalování, bootování, fotky a odhalení, dozvuky), takže oficiální oznámení si může Sony strčit za klobouk. Nebo vlastně ne..?

V manuálu PS4 Slim byl objeven nález CUH-2016B, což je kódové označení pro jiný model této nové konzole s harddiskem o kapacitě 1 TB. Nemusíte se tedy bát, že by existovala jen verze s pro objemné hry nedostatečnými 500 GB.

Štastlivec s přezdívkou shortman82, který už ji má doma, také zkoumal, zda někde nebude nějaký odkaz na 4K rozlišení, ale nebyl v tom úspěšný, opět maximální výstup v 1080p. Berme to jako další potvrzení toho, že tahle tenčí redesignovaná konzole není tou PS4 Neo a že se jedná o dvě různé věci.

Sony mezitím oficiálně oznámila, že 13. září uspořádá tiskovou konferenci v Japonsku. Potrvá něco málo přes hodinu, má být živě vysílána na internet a proběhne krátce před zahájením veletrhu Tokyo Game Show. Bude mít tedy docela napilno a pokud by něco nestihla představit toho 7. září v New Yorku, má další šanci zde.

Read this next